VAPAA-AIKA

Oppilaskunnan sosiaalijaosto tarjoaa upseerioppilaille erilaisia aktiviteetteja heidän vapaa-ajallaan, tässä muutamia:

METSÄSTYSKURSSI

Metsästyskurssi tarjoaa mahdollisuuden iltaopiskeluun ja metsästäjäntutkintokokeeseen. Tutkinto on voimassa jatkuvasti ja  kokeen läpäisy oikeuttaa henkilön metsästykseen alueellisen riistanhoitomaksun maksettuaan. Kokeeseen on myös mahdollista osallistua ilman oppitunteja.

TANSSIKURSSI

Sosiaalijaoston tehtävänä on ollut koulia upseerioppilaista parkettien partaveitsiä kurssijuhlaa varten jo monen kurssin ajan. Tanssikurssilla opetellaan yleisimmät tanssit, valssi ja foxtrot, Tanssiaisia varten, jotta upseerioppilaat voivat hämmästyttää avecinsa tanssitaidoillaan. Perinteisesti tanssikurssille on pyydetty myös lähialueen naisia upseerioppilaiden pareiksi.

MENTORIT

Reserviupseerikurssilla 240 juurensa saanut Mentorointi-projekti on yheistyössä siviilielämässään eri aloilla menestyneiden henkilöiden kanssa järjestettävä tapahtuma. Tilaisuuksissa työelämän rautaiset ammattilaiset tulevat vapaaehtoisesti puhumaan varusmiehille palveluksen jälkeisestä elämästä ja auttavat nuoria löytämään oman polkunsa opintojen tai työelämän saralla. Yleisten luentojen jälkeen on mahdollisuus ottaa yhteyttä ja pyrkiä yksilömentorointiin haluamansa mentorin kanssa. Lisätietoja mentoroinnista saa osoitteesta www.mentorit.info