VAPAA-AIKA

Oppilaskunnan sosiaali- ja kulttuurijaostot tarjoavat upseerioppilaille erilaisia aktiviteetteja heidän vapaa-ajallaan, tässä muutamia: (huom. valikoima voi vaihdella kursseittain riippuen ajasta ja halukkaista osallistujista)

METSÄSTYSKURSSI

Metsästyskurssi tarjoaa mahdollisuuden iltaopiskeluun ja metsästäjäntutkintokokeeseen. Tutkinto on voimassa jatkuvasti ja  kokeen läpäisy oikeuttaa henkilön metsästykseen alueellisen riistanhoitomaksun maksettuaan. Kokeeseen on myös mahdollista osallistua ilman oppitunteja.

TANSSIKURSSI

Sosiaalijaoston tehtävänä on ollut koulia upseerioppilaista parkettien partaveitsiä kurssijuhlaa varten jo monen kurssin ajan. Tanssikurssilla opetellaan yleisimmät tanssit, valssi ja foxtrot, Tanssiaisia varten, jotta upseerioppilaat voivat hämmästyttää avecinsa tanssitaidoillaan. Perinteisesti tanssikurssille on pyydetty myös lähialueen naisia upseerioppilaiden pareiksi.

HYGIENIA- JA ANNISKELUPASSI

Upseerioppilaille on kurssista riippuen järjestetty mahdollisuuksia suorittaa erilaisia työelämää helpottavia tutkintoja. Näistä vakiintunein on hygieniapassi, joka on ollut suosittu kurssi toisensa jälkeen. Kurssilla 260 järjestettiin myös anniskelupassitesti, johon osallistui n. 60 upseerioppilasta.

 

BÄNDI JA KUORO

Kurssin Bändi ja Kuoro tarjoavat timanttista showta ja henkeäsalpaavan kauniita musiikkiesityksiä läpi koko kurssin, huipentuen kurssijuhlaan. Palveluksen lomassa harjoitteleviin bändiin ja kuoroon hakeutuvat musikaalisimmat ja karismaattiset upseerioppilaat oppilaskunnan kulttuurijaoston kautta.